ANGÅENDE CHOKLADPROVNINGEN

Allmänt / Upplevelsepresenter / Permalink / 0
Skrev häromdagen om att jag och Albin var till Umeå på en chokladprovning som blev en riktig flopp. Tänkte berätta mer om det nu. Chokladprovningen var för det första en 2-årspresent och vi tänkte att det skulle bli mysigt och gott att smaka choklad tillsammans och sen skulle det även finnas tid för fruktmingel med dopp i chokladfontän i slutet av provningen. Vi for till Umeå, gick på stan ett tag och sedan skulle vi till lokalen som provningen skulle hålla till i. När vi kom fram så trodde vi att vi kommit fel för känslan vi fick av ytteringången till lokalen samt hela trappupgången gav oss en känsla av att vi kommit in till en tandläkare ungefär. Det såg ut ungefär som hos tandregleringen i Skellefteå.
 
När vi kom in till själva lokalen så fick vi vänta en stund och sedan började hon som skulle hålla i chokladprovningen att duka fram. Det kändes fel på en gång men vi stannade kvar tills hon dukat fram allting. Det som vi såg framför oss när hon var klar var kakaobönor i plast, ett fat som inte var hennes eget med några olika chokladbitar, ett vattenglas och runda stearinljus på bordet. Förväntningarna vi hade var verkligen något helt annat, för där fanns ingen mysig känsla i överhuvudtaget och ingen tid hade lagts på att göra fint på bordet ens. Chokladbitarna såg inte heller särskilt frestande ut. Jag frågade om vad som ingick i hennes chokladprovning eftersom det inte motsvarade det vi blivit utlovade från upplevelse.com och då sa hon att det som var på tallriken och hennes presentation var det som ingick. Blev såå besviken och ledsen, vi bestämde oss iallafall för att gå därifrån innan provningen ens hade börjat.
 

Ps. upplevelse.com har jättebra service och deras tanke med provningen var god. Det var själva arrangören av chokladprovningen och hennes upplägg som inte var bra. Vi ska få tillbaks pengarna och då kan vi göra något annat mysigt tillsammans istället. Kram på er <3
Till top