SÅ NÖJD MED NYA NAGLARNA

Allmänt, Smink/Skönhet / gelenaglar, nagelförlängning, naglar / Permalink / 3
Jag har så länge velat göra en nagelförlänging och i torsdags så gick den viljan i uppfyllelse. Har aldrig varit särskilt duktig på att ta hand om mina naglar eller att måla dom etc. Allt jobb och höstens kyla och klimat har även tagit på mina naglar extremt. De har varit alldeles spruckna och sköra så jag tyckte det passade väldigt bra att göra något åt naglarna nu.

Fick mina naglar fixade på Sandras Nagleri på Norrböle och jag är jättenöjd! Naglarna blev precis i den färg och form som jag tänkt mig, jag var lite osäker på dekorationerna, tillslut blev det lite spontant silverglittriga blommor med guldnitar i mitten av dom. På salongen blev jag nästan som pirrig i magen för jag blev så förtjust i naglarna och det var så skönt att bli lite ompysslad efter allt jobb som verkligen tagit på. Detta var första men absolut inte sista gången jag gjorde gelenaglar, hoppas dom håller länge nu bara för så här fina har nog aldrig naglarna varit förut. Kram på er <3


Tips för fina & starkare naglar:
1. Se till att naglarna är torra innan du går ut
2. Använd nagelolja för att stärka naglarna och nagelbanden
3. Undvik fettlösande medel på naglarna
4. Använd handskar utomhus

A GOOD START OF THE DAY

Allmänt, Mat & Ätbart / breakfast, frukost / Permalink / 1
Mmmh..igår bestämde vi oss i familjen för att göra en ordentlig frukost och att äta tillsammans så imorse halv 10 var vi uppe för att göra go'frukost och det blev hur mysigt som helst. Sov med Albin inatt i mitt rum som är lite rörigt på grund av att vi gör om. Det blev hur som helst att vi såg filmen The tourist på tv igår, den var väldigt bra faktiskt. Lite annorlunda sådär. Ska alldeles strax sätta igång med att måla. Ha en underbar lördag hörni, vi hörs senare!

VI HADE TÄNKT REGISTRERA UF-FÖRETAGET...

Allmänt / hunger games / Permalink / 0
... på banken under förmiddagen idag. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Företaget har jag förresten tillsammans med Amanda, Alice & Alina. Vi kom till stan ganska tidigt men inte tillräckligt, trodde att alla helgona började imorgon men icket det. Vi hann alltså inte registrera företaget idag men försökte ändå göra det bästa av situationen så vi åt lite lunch och påbörjade en affärsplan. Pappersarbetet känns verkligen inte så roligt, ser fram emot att sätta igång med det roligare nästa helg. Snart kan vi förhoppningsvis även börja sälja vår produkt och det är förstås kul.

Dagen har för i övrigt varit väldigt lugn. Just nu sitter jag tillsammans med Albin i sängen och funderar på att se någon film, eventuellt en skräckis. Ni får gärna kommentera något filmtips! Till er vill vi rekommendera Hunger Games om ni inte redan sett dom, hur bra som helst är dom. Älskar revolutionen i filmen och önskar att handlingskraften som en del karaktärer har kunde visa sig mer i verkligheten. Omslagen ovan är i rätt ordning (1an till vänster.) Snart kommer den sista av filmerna ut och det ser jag fram emot jättemycket! Blir spännande att se hur saker och ting slutar. Kram på er!!
Till top