VÅFFLOR OCH PRAKTIK PÅ MEDLEFORS

Allmänt, Mat & Ätbart / frunch, praktik, våfflor / Permalink / 1
Goddag fina läsare. I morse när jag skulle äta frukost så fanns det inte så mycket att välja bland direkt, bestämde mig iallafall efter många om & men att göra våfflor. Det skulle gå snabbt och enkelt tänkte jag. Kan ju bara berätta att första våfflorna blev helt misslyckade och jag kände bara wää varför kan jag inte lyckas med någon frukost. Så småningom blev de iallafall någorlunda normala och jag kunde äntligen äta men det blev rättare sagt en lunch.

Skulle bli överlycklig om de hade blivit ens hälften så bra som mammas,mormors eller farmors, men, men. En vacker dag kanske jag också blir ett våffelproffs. 

Nu har 3 dagar av min praktik på Medlefors hotell & konferens passerat, första veckan får jag vara med vaktmästarna/konferensteknikerna. Mina arbetsuppgifter har därmed varit väldigt varierade, har möblerat konferensrum, ordnat för konferens i restaurangen, satt upp parkeringskyltar m.m. Trivs ganska bra, personalen är trevlig och vi har många fika/lunchpauser så man hinner träffa alla. Elina i min klass jobbar också där men hon började i frukostserveringen. Kul och skönt att hinna träffa henne ibland iallafall. Ser fram emot att lära mig mer och att prova på att vara på de andra avdelningarna sen. Ha det så bra idag hörrni, skriver mer ikväll!
 

TODAY'S ADVENTURES

Allmänt, Djur, Mat & Ätbart / Permalink / 2

Hej fina läsare, det blev sent på jobbet igår..slutade kring halv 11 och då var vi just och pass klara men jag behövde fara ändå. Vaknade ganska sent imorse efter att ha sovit ut. Blev riktigt glad när jag öppnade gardinerna och såg att det var soligt även idag. Albin skrev redan igår att han skulle vilja fara och fika eller så idag, efter jag ätit lunch kom han till mig. Vi började med att cykla ett tag och sen for vi till nordanå & ankdammen. Där matade vi en massa söta fåglar, vi blev väldigt populära bland dom haha. Efter det så rullade vi vidare till stigs och fick oss lite fika vi med. Atmosfären på stigs var så lugn och härlig så jag blev direkt på myshumör. Vad har ni gjort idag?
 

LOVE, ROSIE

Allmänt / film, movie / Permalink / 0
Åh, härliga Söndagar. Ett perfekt tillfälle för att lyxa till det lite, kanske värma en kopp te, poppa lite popcorn och sätta på en film. Den här filmen såg jag och albin förra helgen och känner att det är dags för att tipsa er om den. Filmen var verkligen såå bra! En film med mycket känslor, som får en att tänka efter. Man kunde verkligen leva sig in i karaktärernas liv vilket gjorde filmen så bra. Perfekt söndags-film med mycket myskänsla. Jag tänker inte avslöja mer så ni får helt enkelt se den, och det kan ni göra här! Kram till er
Till top