VÅFFLOR OCH PRAKTIK PÅ MEDLEFORS

Allmänt, Mat & Ätbart / frunch, praktik, våfflor / Permalink / 1
Goddag fina läsare. I morse när jag skulle äta frukost så fanns det inte så mycket att välja bland direkt, bestämde mig iallafall efter många om & men att göra våfflor. Det skulle gå snabbt och enkelt tänkte jag. Kan ju bara berätta att första våfflorna blev helt misslyckade och jag kände bara wää varför kan jag inte lyckas med någon frukost. Så småningom blev de iallafall någorlunda normala och jag kunde äntligen äta men det blev rättare sagt en lunch.

Skulle bli överlycklig om de hade blivit ens hälften så bra som mammas,mormors eller farmors, men, men. En vacker dag kanske jag också blir ett våffelproffs. 

Nu har 3 dagar av min praktik på Medlefors hotell & konferens passerat, första veckan får jag vara med vaktmästarna/konferensteknikerna. Mina arbetsuppgifter har därmed varit väldigt varierade, har möblerat konferensrum, ordnat för konferens i restaurangen, satt upp parkeringskyltar m.m. Trivs ganska bra, personalen är trevlig och vi har många fika/lunchpauser så man hinner träffa alla. Elina i min klass jobbar också där men hon började i frukostserveringen. Kul och skönt att hinna träffa henne ibland iallafall. Ser fram emot att lära mig mer och att prova på att vara på de andra avdelningarna sen. Ha det så bra idag hörrni, skriver mer ikväll!
 
Till top