4 TIPS FÖR EN SNYGG SOLBRÄNNA

Allmänt, Smink/Skönhet / Solbränna / Permalink / 1
PEELA: Eftersom våra hudceller flagnar bort med jämna mellanrum är det ingen idée att sola de som snart ska ramla av. Genom att istället peela huden med t.ex. body scrub så får du bort alla döda hudcellerna som oftast har lagt sig ojämnt och olika tjockt på huden. Så skrubba hela kroppen ordentligt och så solar vi bara de nya hudcellerna som ska sitta ett tag. En grym och väldoftande body scrub tänkte jag rekommendera för er imorgon, så håll utkik!
 
ÅTERFUKTA: En återfuktad hy absorberar solstrålarna mycket lättare och bevarar färgen längre än en torr hy, så om du inte brukar smörja in din hy några dagar i veckan, så börja göra det! Du kommer märka att gör din hy en tjänst!

SOLOLJA: Visst hjälper sololja för att snabbt bli brun men hållbarheten blir väldigt kort. Det beror på att oljan lägger sig som ett tjockt lager på huden vilket gör att solens strålar ger en riktig kick till det yttersta hudlagret och man blir brun supersnabbt! Tyvärr så ligger det mesta kvar på just översta hudlagret så det faller ofta bort efter bara några dagar.
En säker och bra sololja med solskydd hittar ni HÄR.

SOLSKYDD: Genom att använda högt solskydd så kan man sola sakta och säkert, det gör att solbrännan blir betydligt finare, jämnare och framförallt mer hållbar. Kom ihåg att om huden rodnar så har du blivit bränd men med ett högre solskydd blir du riktigt brun. Ett extra tips är att börja med högre solskydd och gå ner på lite lägre när du fått färg för då har huden börjat bilda ett solskydd och är därmed inte lika känslig mot solen!
#1 - - Anna:

Bra tips! :)

Till top